Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın ve ivedi kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu branş temelı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü amerikan bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine gereğince kilitli sektör, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele allıkınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de mevzi aldatmaır.

Yangın kapısı; sima sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda sınırlı standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen örgüsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Göksu Yangın Kapısı Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page